صفر تا صد تولید گالن پلاستیکی چگونه است؟

صفر تا صد تولید گالن پلاستیکی چگونه است؟

گالن های پلاستیکی یکی از محصولات تولیدی در صنعت پلاستیک هستند.این ظروف کاربردی و ویژه از مقاومت خاصی برخوردار هستند.گالن های پلاستیکی در صنایع مختلفی کاربرد دارند، به همین جهت تولید گالن پلاستیکی در شکل ها و اندازه های مختلفی صورت می گیرد.سبک بودن و حمل و نقل آسان گالن های پلاستیکی از مزایای مهم آن ها به حساب می آید که در صنایع مختلفی همچون نفتی و پتروشیمی، شیمیایی، روغن های خوراکی و صنعتی، مواد غذایی و شوینده های خانگی و صنعتی کارآمد هستند و به کار برده می شوند.تولید گالن پلاستیکی معمولاً در ابعاد بزرگ انجام می شود، چرا که برای نگهداری و جا به جایی مواد غذایی و یا انواع مایعات مناسب هستند.تولید گالن پلاستیکی عموماً سطل شکل هستند.تولید گالن پلاستیکی بیشتر برای بسته بندی محصولات غذایی مانند سس ها و خیار شور و ترشی صورت می گیرد.هم چنین تولید گالن پلاستیکی بسته بندی مواد شیمیایی را راحت تر کرده است.روغن موتور را می توان با استفاده از همین گالن های پلاستیکی بسته بندی کرد که مقاومت و دوام بسیار بالایی دارند.گالن های پلاستیکی معمولاً در ابعاد ۱ لیتری، ۳ لیتری، ۴ لیتری، ۱۰ لیتری، ۱۵ لیتری و ۲۰ لیتری تولید می شوند.

برای مشاهده و یا استعلام از خرید و قیمت گالن 20 لیتری پلاستیکی بر روی لینک زرد رنگ کلیک فرمایید

تولید گالن پلاستیکی

نحوه ساخت محصولات پلاستیکی

برای تولید محصولات پلاستیکی و تولید گالن پلاستیکی روش های متنوعی وجود دارد.تسلط و آشنایی با شیوه های تولید امروزی و پیشرفت های جدیدی که نشان می دهند محصولات در آینده چگونه ساخته می شوند، برای هر طراح و سازنده ای که در این حوزه کار می کند واجب است.

تولید گالن پلاستیکی یک فرایند پیچیده است که نیازمند مهارت‌های فنی و تکنولوژیکی بسیاری است.

چگونگی انتخاب از بین انواع روش های تولید گالن پلاستیکی

هنگامی که تصمیم به تولید گالن پلاستیکی دارید، باید نکاتی را در نظر بگیرید تا فرآیند تولید مناسب برای تولید گالن پلاستیکی را انتخاب کنید:

فرم:

باید توجه داشته باشید که آیا گالن تولیدی شما دارای ویژگی های ساختاری پیچیده است یا فشار زیادی را باید تحمل کند؟ با توجه به هندسه ای که طرح دارد، ممکن است شیوه های تولید محدود باشد.

نسبت حجم/هزینه:

تولید گالن پلاستیکی را می خواهید در چه حجمی انجام دهید؟ چرا که بعضی از فرآیند های تولید برای راه اندازی و ابزار هزینه های بالایی دارند، اما محصول تولیدی آن ها بر اساس هر قطعه ارزان است.اما در مقابل اگر قصد تولید در حجم کم را داشته باشید، هزینه های راه اندازی پایینی دارد اما هزینه هر قطعه ثابت می ماند و یا هنگامی که حجم تولیدی افزایش پیدا کند به طور بسیار جزئی کاهش می یابد.

زمان:

برای تولید محصول چقدر فرصت دارید؟ در برخی از فرایندهای تولید می توان در عرض ۲۴ ساعت محصول را تولید کرد اما در مقابل آن برای برخی فرآیند ها، ابزار سازی و راه اندازی با حجم بالا ممکن است ماه ها طول بکشد.

جنس:

محصول شما قرار است با چه تنش ها و فشار هایی رو به رو شود؟ می خواهید مقدار مقاومت آن به چه میزان باشد؟ باید هزینه را با الزامات عملکردی و زیبایی شناسی متعادل کنید.ویژگی های خاصی را که برای محصول نیاز دارید در نظر بگیرید و آن ها را با گزینه های موجود در یک فرآیند تولید مقایسه کنید.

تولید گالن پلاستیکی 

 نحوه تولید گالن پلاستیکی

شرکت زر پلاست گالن های پلاستیکی را با استفاده از دستگاه های مخصوص و پیشرفته در هر شکل و ابعادی با بهترین کیفیت تولید می کند.یکی از روش های تولید گالن پلاستیکی، قالب گیری تزریقی است.تزریق پلاستیک یکی از مهم ترین و پرکاربردترین روش های شکل دهی پلاستیک و تولید قطعات پلاستیکی است.در این روش، مواد اولیه به داخل کویتی ها ریخته می شوند، سپس بعد از مرحله ی خنک کردن از قالب خارج می شوند.در ادامه مراحل قالب گیری تزریقی را شرح خواهیم داد:

 


  1.   Clamping

 یک دستگاه قالب گیری تزریقی از سه بخش اصلی تشکیل شده است، قالب، clamping و فاز تزریق.Clamping به بخشی از دستگاه می گویند که هنگام انجام پروسه تزریق قالب را بسته نگه می دارد و سپس باز می کند.معمولاً قالب ها را دو نیمه تشکیل می دهند که زمان تزریق، توسط این بخش در کنار یکدیگر فیکس می شوند.

 


  1.   تزریق (Injection)

 در قسمت تزریق، معمولاً مواد به شکل گرانول وارد قیفی که در قسمت بالای دستگاه است وارد می شود و سپس وارد سیلندری می شوند که هیتر هایی آن را احاطه کرده اند.حرارت باعث می شود که گرانول ها به شکل مذاب یا رزین در بیایند.مارپیچی داخل سیلندر نیز مواد را زیر و رو می کند.چرخش مارپیچ مواد را به سمت جلو هدایت می کند و پس از جمع شدن مقدار کافی از مواد در قسمت جلویی مارپیچ، نازل عملیات تزریق را انجام می دهد.سپس مواد مذاب به درون راهگاه قالب ریخته می شود.

تولید گالن پلاستیکی


  1.   Dwelling

 در فرآیند تولید گالن پلاستیکی متوجه می شوید که، یک مکث در فرآیند تزریق را Dwelling می گویند.این مکث باعث می شود که هم مواد مذاب در درون کویتی ها به شکل کامل پر شود و هم گازهایی که ایجاد شده اند از محفظه ها خارج شوند.

 


  1.   خنک کردن (Cooling)

 در مرحله ی خنک کاری مواد مذاب خنک می شود تا به شکل جامد در آید و از قالب خارج شود.در غیر این صورت ممکن است دچار تغییر حالت شوند.

 


  1.   باز شدن قالب (Mold opening)

 در این قسمت Clamping باز می شود تا آن دو نیمه ای که به یکدیگر چسبیده بودند، از هم باز شوند تا برای بیرون اندازی آماده شوند.

 


  1.   بیرون اندازی (Ejection)

 در تولید گالن پلاستیکی هنگام خارج کردن گالن، محصول را توسط چند میله و یک صفحه از قالب خارج میکنند.رانر ها و راه گاه های محصول را که به شکل زاید می باشند و کاربردی ندارند از محصول جداسازی و تمیز می کنند تا به صورت مجدد ذوب شوند.

برای کسب اطلاع از چگونگی بازیافت پلاستیک ها، به مطالعه ی مقاله اختصاصی بازیافت پلاستیک مراجعه فرمایید

تولید گالن پلاستیکی

مزایای تولید گالن پلاستیکی به روش قالب گیری تزریقی

  •       تولید در تعداد بالا
  •       سرعت بالای تولید
  •       عدم نیاز به عملیات تکمیلی
  •       صرفه جویی در نیروی انسانی
  •       کمترین میزان اتلاف مواد
  •       کاربری آسان
  •       قابلیت اتوماسیون کامل فرآیند
  •       امکان استفاده مجدد از ضایعات پلاستیکی تولیدی

 

انواع گالن پلاستیکی 

گالن های پلاستیکی بر اساس کاربرد هایی که دارند دسته بندی می شوند.کیفیت گالن ها در نوع کاربرد آن ها تاثیر مستقیم دارد.تولید گالن پلاستیکی در دو دسته کیفیت یعنی درجه یک و درجه دو، صورت می گیرد.کاربرد گالن های درجه یک معمولا برای انواع مواد غذایی است مثل خیار شور، سس های خوراکی و یا مواد بهداشتی.گالن های درجه دو را نیز برای حمل کردن انواع مایعات شیمیایی هم چون بنزین یا نفت استفاده می کنند.شاید جالب باشد که بدانید گالن ها خود تنوع زیادی دارند مانند، گالن کتابی، گالن شفاف، گالن صنعتی، گالن تاشو و گالن شیر دار.

 1- گالن پلاستیکی با دهانه بزرگ:

این نوع گالن‌ها به دلیل دهانه بزرگشان مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که به اندازه‌ی بزرگی دسترسی دارید. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل آب، مواد شیمیایی و حتی مواد غذایی است.

2- گالن پلاستیکی با دهانه کوچک:

 

این نوع گالن‌ها با دهانه کوچک مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که به مقدار کمتری نیاز دارید. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل روغن، شیرینی‌پزی و مواد شوینده است.

3- گالن‌های پلاستیکی با دو دسته:

این نوع گالن‌ها با دو دسته مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که به وسیله‌ی دو دسته قابل حمل هستند. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل آب، روغن و مواد شیمیایی است.

4- گالن پلاستیکی با دو بشقاب:

این نوع گالن‌ها با دو بشقاب مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که به صورت غیرمایع و به شکل صاف قابل حمل هستند. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل مواد شیمیایی، روغن و محصولات مراقبت از پوست است.

5- گالن پلاستیکی با درج مقادیر:

این نوع گالن‌ها با درج مقادیر مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که باید به مقدار دقیق حمل شوند. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل مواد شیمیایی، دارویی و محصولات غذایی است.

6- گالن پلاستیکی فلزی:

این نوع گالن‌ها با پوشش فلزی مناسب برای حمل و نقل موادی هستند که به دلیل خاصیت ضد آبی و ضد زنگ بودن مناسب برای شرایط سخت محیطی هستند. مثال برای استفاده این گالن‌ها، شامل مواد شیمیایی، رنگ و رزین‌‌های صنعتی است.

شرکت زر پلاست با داشتن سابقه ی طولانی و حرفه ای خود در تولید قطعات و محصولات پلاستیکی، به تولید گالن پلاستیکی برای تولید از ماشین آلات و دستگاه های مدرن و پیشرفته بهره می گیرد.هم چنین متخصصان و مهندسانی که تسلط و آگاهی کامل بر نحوه کارکرد دستگاه ها و مراحل تولید دارند، در تمامی مراحل ناظر بر فرآیند تولید هستند.زر پلاست با بهره مندی از مدیریتی پیشرو و مقتدر، خدمات خود را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.محصولات شرکت زر پلاست به علت بهره مندی از دستگاه های به روز و حرفه ای و همچنین مهندسان متخصص، از کیفیتی متفاوت و بسیار مرغوب تر  نسبت به سایر محصولات موجود در بازار بهره مند است.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.