نشانی کارخانه : تهران، شهرک صنعتی شمس آباد بلوار بهارستان، پلاک 18

16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی

فهرست مطالب

16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی

16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی

ما آدم ها سال ها است که در محاصره پلاستیک ها هستیم و دنیا به این نتیجه رسیده که برای مقابله با آنها باید کمتر تولیدشان نمود و در محیط زیست رها کرد. اگر دنیا به حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی توجه نماید و آنها را به کار ببندد قطعا به نتایج خوبی دست پیدا خواهد کرد.

حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که میزان حجمی که مورد بازیافت قرار می گیرد به قدری است که اصلا به چشم نمی آید و نمی تواند مشکلات زیستی جوامع انسانی را حل نماید مگر این که دولتمردان و سیاستمداران دست به کار شوند و به وسیله رسانه ها دست به فرهنگ سازی بزنند.

متاسفانه سیاستمداران منفعت دارند و رسانه ها در دست آنها قرار دارد و حاضر نیستند دست به فرهنگ سازی بزنند تا جلوی تولید و مصرف بی رویه پلاستیک گرفته شود. تا زمانی که رویه به این صورت باشد نمی توان به دنبال روزنه امیدی برای نجات جهان بود.

و دیگر حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که تا فرهنگ بازیافت از دل خانواده ها شروع نشود بعید به نظر می رسد که جهان بتواند به نتیجه مطلوبی در این زمینه دست پیدا کند. بیشتر پلاستیک هایی که تولید می شوند و در طبیعت رها سازی می شوند مربوط به بخش خانگی هستند.

سالانه هر انسان در محیط خانه به دلیل خریدهای که از مغازه ها می کند حجم زیادی از پلاستیک را با خود به خانه می برد و در نهایت مجبور است به طریقی آنها را از خود دور سازد. معمولا هم این پلاستیک ها سر از طبیعت در می آوردند و به آن صدمات جبران ناپذیری می زنند.

نمی توان به طور قطع گفت که بازیافت تنها راه نجات دنیا از معضل پلاستیک است ولی می تواند یکی از راه حل هایی باشد که می تواند کمک کند تا بشریت از این بحران جان سالم به در ببرد و یگانه زیستگاه خود در کهکشان را به نابودی نکشاند.

· حقیقت جالب بازیافت پلاستیک

16 حقیقت در رابطه با بازیافت پلاستیک:

حجم بازیافت در دنیا بسیار کمتر از حد انتظار است:

یکی از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که حجم بازیافت شدن آن به قدری پایین است که پاسخگوی مشکلاتی که پیش آمده است نیست. در صورتی که در سالیان پیش رو کشورهای جهان چاره ای اتخاذ نکنند مشکلات زیستی بدتر از این خواهد شد.

متاسفانه پلاستیک های زیادی هستند که قابل بازیافت نیستند:

یکی از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که بسیاری از پلاستیک ها برای بسته بندی استفاده می شوند و قابل بازیافت نیستند. در واقع همین پلاستیک ها معضلات زیستی را رقم زده اند و هنوز بشر چاره ای برای آنها در آستین ندارد.

برای بازیافت پلاستیک ها باید در دسته خود سوا شوند و قرار بگیرند:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که در کارخانه بازیافت هر گروه پلاستیک باید با گروه خودش دسته بندی شود و مورد بازیافت قرار بگیرد زیرا از لحاظ جنس و کیفیت متفاوت می باشد و نباید با هم بازیافت شوند.

صنعت بازیافت سود کلانی دارد و هنوز دولت ها از آن غافل هستند:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی مربوط به سود کلانی است که این صنعت می تواند بسازد اگر دولت ها به آن توجه کنند. متاسفانه اونجوری که باید هنوز به آن توجه نمی شود و آن میزان سودی که باید به دست بیاید نمی آید.

گالن 20 لیتری از جمله محصولات پرکاربرد در صنایع است.اگر در صنایع مختلف به فعالیت های تولید می پردازید، همین حالا خرید گالن 20 لیتری خود را انجام دهید

فرهنگ بازیافت پلاستیک باید از خانواده ها آغاز شود:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی که باید بدانید درباره فرهنگ بازیافت است. متاسفانه امروزه بازیافت از سطح زباله آغاز می شود در صورتی که این امر باید از خانه ها اتفاق بیفتد و پلاستیک تفکیک شود تا به کارگاه های بازیافت منتقل شود.

بیشترین میزان پلاستیک بازیافتی مربوط به قوطی های آب است:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی در مورد قوطی های پلاستیکی آب است. متاسفانه بخش بزرگی از زباله های پلاستیکی مربوط به قوطی ها است و همین ها را نیز برای بازیافت جمع می کنند و به کارگاه بازیافت منتقل می نمایند.

بازیافت یکی از بهترین راه نجات محیط زیست است:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی در مورد نجات محیط زیستی است که در آن زندگی می کنیم. متاسفانه رسانه ها به دروغ می گویند که تنها راه نجات است در واقع یکی از راه هایی است که می تواند به نجات محیط زیست کمک کند که در کنارش کم شدن حجم تولید پلاستیک نیز باید اتفاق بیفتد.

متاسفانه صنعت بازیافت عمر درازی ندارد و در اول راه است:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این می باشد که صنعت بازیافت متاسفانه عمر درازی ندارد و خیلی از جاهای دنیا هستند که هنوز از این روش برای کمتر کردن پلاستیک استفاده نمی کنند و راه زیادی در پیش است که این صنعت بیشتر جدی گرفته شود.

· حقیقت جالب بازیافت پلاستیک

بازیافت پلاستیک در خانه: راهکاری ساده برای حفظ محیط زیست

با ورود به دوران پلاستیک، بازیافت این مواد از اهمیت بسیاری برخوردار است. هر روزه تنها در ایالات متحده، میلیون‌ها تن پلاستیک تولید و استفاده می‌شود، که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها به محیط زیست آسیب می‌رساند. اما چگونه می‌توانیم در خانه‌های خودمان به بازیافت پلاستیک کمک کنیم؟

۱. جمع‌آوری پلاستیک‌ها

در ابتدا، باید پلاستیک‌های مصرفی را در خانه جمع‌آوری کنیم. این شامل بطری‌های آب، فیلم‌های پلاستیکی، بطری‌های شیشه‌ای و هر نوع پلاستیک دیگری است که قصد دارید بازیافت کنید.

۲. جداکردن پلاستیک‌ها

بعد از جمع‌آوری، پلاستیک‌ها را بر اساس نوع و نوع پلاستیک جدا کنید. برچسب‌های روی بطری‌ها و بسته‌بندی‌ها معمولاً نشان می‌دهند که آنها از چه نوع پلاستیکی ساخته شده‌اند. این کار باعث سهولت در فرآیند بازیافت می‌شود.

۳. بازیافت در محل مخصوص

پس از جداکردن، پلاستیک‌های بازیافتی را در ظروف یا کیسه‌های مخصوص بازیافت قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که می‌دانید که کدام پلاستیک‌ها در منطقه شما قابل بازیافت هستند.

۴. شرکت در برنامه‌های بازیافت

بسیاری از شهرداری‌ها و ارگان‌های محیط زیست برنامه‌های بازیافت پلاستیک را ارائه می‌دهند. با شرکت در این برنامه‌ها، می‌توانید پلاستیک‌های خود را به محل مشخصی ببرید و از بازیافت آنها بهره‌مند شوید.

۵. انگیزه‌بخشی و آموزش

انگیزه‌بخشی خود و دیگران را برای بازیافت پلاستیک‌ها افزایش دهید. آموزش‌هایی در مورد اهمیت بازیافت و تأثیرات مخرب پلاستیک بر محیط زیست می‌تواند افراد را به انجام این کار ترغیب کند.

بازیافت پلاستیک در خانه اقدام مهمی است که می‌تواند به حفظ محیط زیست کمک کند. با انجام این کار ساده، ما می‌توانیم به کاهش آلودگی محیط زیست و حفظ منابع طبیعی کمک کنیم. به عنوان شهروندان مسئول، ما می‌توانیم نقشی مهم در این زمینه ایفا کنیم و به آینده پایدارتری برای جامعه کمک کنیم.

پلاستیک های بازیافتی مقاومت بسیار بالایی دارند:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی مربوط به مقاومت آنها می باشد. این پلاستیک ها با اضافه شدن مواد دیگری به خود از مقاومت بالایی برخوردار می شوند. البته به علت کیفیت پایینی که دارند معمولا اداره بهداشت اجازه استفاده آنها در صنعت غذایی و صنایع حساس را نمی دهد. البته حق هم دارد چون ممکن است موجب بیماری افراد اجتماع شود.

صنعت بازیافت شغل برای افراد زیادی ایجاد کرده است:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی در مورد ایجاد کردن فرصت های شغلی جدید است. در جهانی زیست می کنیم که جمعیت زیادی در آن مشغول زندگی هستند و هر چه شغلی که به آن دست می زنید نوگرایی بیشتری داشته باشد امکان رشد کردن بهتر فراهم می شود و می توانید اوضاع زندگی خود را بهبود ببخشید.

پلاستیک های بازیافتی در صنایع و خانه ها مورد استفاده دارند:

یکی دیگر از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی در مورد جاهایی که استفاده می شود می باشد. این پلاستیک ها از مقاومت خوبی برخوردار هستند و می شود از آنها برای ساخت قطعات صنعتی و خانگی سبک و سنگین استفاده کرد. میزان تولید این لوازم زیاد است و امروزه با مفهومی تحت عنوان اجناس نو و بازیافتی در محل خرید روبرو هستیم.

تا سیاستمداران نخواهند فرهنگ بازیافت به خوبی جا نخواهد افتاد:

آخرین نکته از 16 حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی مربوط به سیاست مداران است. تا سیاست مداران نخواهند و حمایت نکنند هیچ صنعتی آن گونه که باید رشد نخواهد کرد. رسانه در دست آنها است و می توانند به وسیله آن فرهنگ سازی کنند.

ولی متاسفانه تجربه نشان داده است که سیاستمداران همیشه در جهتی حرکت می کنند که منافع خود آنها تامین شود. تا زمانی که دست های پشت پرده تعیین کند که کدام صنعت رشد کند و کدام زمین بخورد دنیا آن آرامشی را که شایسته اش می باشد را نخواهد دید و محیط زیستش سالم نمی ماند.

روش‌های مختلف بازیافت پلاستیک

در حال حاضر، بازیافت پلاستیک به عنوان یک نیاز اساسی در حفظ محیط زیست و مدیریت پسماندها شناخته شده است. با استفاده از روش‌های متنوع بازیافت، می‌توان پلاستیک‌ها را بازیافت کرده و از آنها بهره‌برداری مجدد نمود.

۱. بازیافت مکانیکی: روش بازیافت مکانیکی یکی از روش‌های رایج است که در آن پلاستیک‌ها به کمک فرآیندهایی مانند خرد کردن، آسیاب کردن به قطعات کوچکتر تقسیم می‌شوند. سپس، این قطعات به منظور تولید محصولات جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند. مزیت این روش این است که نیازی به تغییر شکل واقعی پلاستیک نیست و فرآیند بازیافت سریعتر انجام می‌شود.

۲. بازیافت حرارتی: در روش بازیافت حرارتی، پلاستیک‌ها در دماهای بالا (معمولاً در دمای ذوب) قرار می‌گیرند تا به شکل مذابی استوانه‌ای تبدیل شوند. سپس، مواد مذاب حاوی پلاستیک را می‌توان به شکل جدیدی ریخت و محصولات پلاستیکی جدید تولید کرد. این روش امکان استفاده از پلاستیک‌های مختلف را در تولید محصولات جدید ممکن می‌سازد.

۳. بازیافت شیمیایی: در بازیافت شیمیایی، پلاستیک‌ها به روش‌های شیمیایی تجزیه می‌شوند تا اجزای مختلف آنها جدا شوند. این اجزا می‌توانند مواد اولیه برای ساخت مواد شیمیایی دیگر باشند. این روش به عنوان یک روش نوآورانه در بازیافت پلاستیک به شمار می‌رود و می‌تواند موثرترین راه حل برای بازیافت پلاستیک‌هایی با ساختار پیچیده باشد.

۴. بازیافت انرژی: در روش بازیافت انرژی، پلاستیک‌ها به عنوان منابع سوختی استفاده می‌شوند. با اعمال فرآیندی مشابه بازیافت حرارتی، پلاستیک‌ها در دماهای بالا به هم می‌پیوندند و انرژی حاصل از این فرآیند به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش به عنوان یک روش مناسب برای پلاستیک‌هایی که قابلیت دیگری برای بازیافت ندارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

در انتها

همان طور که در مقاله بالا دیدید و دانستید حقیقت جالب بازیافت پلاستیکی این است که یکی از راه حل هایی است که دنیا برای نجات خود از معضل پلاستیک در پیش رو دارد و تا زمانی که سیاستمداران به آن توجه ننمایند نتیجه مطلوبی در این زمینه حاصل نخواهد شد.

در آخر لازم به یادآوری است که شرکت زرپلاست با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع محصولات پلاستیکی نو و بازیافتی این آمادگی را دارد تا آن را برای شما مشتریان عزیز به هر نقطه از کشور ارسال نماید. برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر با شماره واحد پشتیبانی ما تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: محتوا محافظت شده هستند